Högtrycksspolning fixar avloppsstopp i Stockholm

Har ni problem med avloppet? Bästa sättet att komma tillrätta med avloppsstopp är genom högtrycksspolning. Här kommer några tips för dig som bor i Stockholm.

Förr eller senare får så gott som alla problem med avloppet eftersom fett, smuts och tvålrester fastnar och täpper till rören. Med högtrycksspolning kan man rengöra rören skonsamt och miljövänligt och komma tillrätta med problemen. Det varma vattnet som sprutas in i rören hjälper till att lösa upp proppen och smutsen spolas bort.

Det bästa är egentligen att regelbundet utföra en högtrycksspolning och inte vänta tills man har problem. Detta eftersom smuts och annat som fastnar i rören också sliter på dem och gör att de åldras. Rengör man rören ungefär vart tredje till femte år kommer rörstammarna att hålla mycket längre samtidigt som fastighetens värde ökar.

Högtrycksspolning med rörfilmning

Har man problem med avloppet och behöver hjälp med att åtgärda problemet ska man kontakta ett företag som är specialiserat på miljövänlig högtrycksspolning i Stockholm. Då filmar de först rören invändigt med hjälp av en liten kamera för att se vad felet sitter. Men också för att säkerställa att rören klarar av det höga vattentrycket och inte skadas.

Hur mycket en rörspolning kostar beror till stor del på arbetets omfattning. De flesta företag som är experter på rörspolning erbjuder ett gratis hembesök vid offertförfrågan. Då filmas rören för att hitta vad som är fel. Därefter får man en offert med förslag på lämpliga åtgärder. Är inte felet akut kan man konsultera några olika företag och jämföra priser innan man bestämmer sig för vem man vill anlita.

14 Oct 2022