Rätta maskinen för att utföra stamspolning

Om det luktar illa från rör och avlopp kan detta vara ett tecken på att du måste boka in en stamspolning för att rätta till problemet. En stamspolning måste utföras av ett auktoriserat företag.

Stamspolning är inget som du kan göra själv, utan det måste skötas av ett professionellt företag med rätt verktyg. Det finns speciella maskiner som kan rengöra avloppsrör. De är specialgjorda så att de kan föra in vatten med ett högt tryck i rören. Det hårda trycket från vattenflödet kan få saker som fastnat inuti rören att lossna och följa med vattenflödet ut. Det behöver inte bara vara föremål, utan kan helt enkelt handla om avlagringar som legat på lur länge och byggt upp en skorpa som sitter fast i fastighetens rör.

Anställ rätt företag för jobbet

Om det ska spolas i några stammar i huvudstaden är det ett auktoriserat företag som behövs för att utföra arbetet. Annars kan operation stamspolning i Stockholm bli en riktigt rörig historia. Det krävs att man vet vad man pysslar med om man ska in i delar av ett hus som inte kan nås med vare sig kropp eller ses med blotta ögat. Att utföra en stamspolning kräver precision och man behöver ha en ordentlig utbildning för att förstå vad man pysslar med. Att hantera maskiner och förstå sig på dem tillhör vardagen för ett proffs. Tänk på att du kan använda dig av ROT-avdraget som ligger på 30 % av arbetskostnaden för att utföra stamspolningar i ditt hem.

20 Nov 2020