Så lyckas du med badrumsrenovering i Stockholm

Badrumsrenovering i Stockholm kan gå lätt som en plätt. I alla fall om du är noggrann när du väljer hantverkare. Be om offert och kolla upp referenser.

Simma lugnt. Att behöva renovera badrummet är inte så jobbigt som du kanske tror. I alla fall inte om du är smart nog att hyra in rätt hantverkare för jobbet. För du vet väl att det inte är vem som helst som får arbeta med badrum?

Ett badrum är vad som brukar kallas för ett våtrum. Det innebär att de som arbetar med att renovera badrum behöver vara våtrumscertifierade. Det är en ren säkerhetsåtgärd, eftersom badrum av naturliga skäl riskerar att göra huset fuktskadat. Tänk på hur mycket vatten som far runt där inne varje dag.

Badrumsrenovering – välj rätt hantverkare

Om du vill fräscha upp ditt badrum i Stockholm kommer du snart märka att staden kryllar av hantverkare som är villiga att göra jobbet. Du bör självklart inte ta första bästa. Du behöver inte bara kontrollera att de har rätt certifikat och tillstånd. Du ska också ta in offerter och referenser.

När du tar in referenser, bör du dessutom inte ta dem för vad som på engelska brukar kallas “face value”. Du ska kolla upp de där referenserna, för att se att de verkligen är äkta och att de går till nöjda kunder. Har du fått en seriös hantverkare på kroken kommer det inte vara några som helst problem med att få numret direkt till gamla klienter.

8 Oct 2022