Utbudet av rörmokare i Malmö

Malmö är en stor stad, så den som behöver anlita någon inom VVS har flertalet aktörer att välja mellan. Då utbudet är så pass stort kan det löna sig för alla malmöbor att granska de olika firmor som finns. På så vis kan man säkerställa att man anlitar den firma som ger bäst pris, eller den som har allra bäst rykte, beroende på vad som är viktigt för en.

Givetvis är ett gott rykte nästan en förutsättning för att en dylik firma ska gå runt. Många av kunderna kommer ju inte sällan genom just ryktesvägen och att folk talar gott om dem. I den här texten tittar vi på det utbud som finns i Malmö och vad de olika firmorna erbjuder.

Första firman har mycket information

Den första firman vi tittar på erbjuder en rad olika tjänster inom VVS. Till exempel erbjuder de ”VVS Service”, badrumsrenoveringar, stambyten, värmepumpsservice och installation och golvvärme. Därutöver finns ytterligare en rad tjänster listade på företagets hemsida.

Den här firman i Malmö ger tydlig information om vad företaget kan erbjuda sina kunder. Många firmor vi tittar på har väldigt lite information på hemsidan och uppmanar istället besökaren att ringa dem. Så är dock alltså inte fallet här. Företaget får dessutom goda recensioner, även om antalet recensioner är få och egentligen gör att man knappast kan lita på det samlade omdömet.

Andra firman har sämre rykte

Den andra firman vi tittar på har sämre rykte än den första. Även här är dock underlaget väldigt litet, vilket gör att den samlade bedömning som visas i tjänsten vi använder egentligen inte går att lita på. När det handlar om väldigt få bedömningar kan det lika gärna ha varit några kompisar som gått in och hjälpt och sätta ett bra betyg. När betyget är dåligt, som i det här fallet, räcker det med att en konkurrerande firma kör fulspel och drar ner betyget.

Även den här sidan har utförlig information om sina tjänster. Både den här firman inom VVS i Malmö och den första har satsat på sina hemsidor och en digital närvaro. Ingen av dem verkar dock satsa på någon större närvaro i sociala medier. Åtminstone finns inga länkar från hemsidorna till deras sida på Facebook eller konto på Instagram. Klart är i alla fall att de sidor som satsar på nyttig information på sina hemsidor sällan förlorar någonting på det. Dock spelar såklart ryktet om ett VVS-företag stor roll, och det kan gå utmärkt för en firma som endast har en hemsida med ett telefonnummer om ryktet är gott.

Här kan du läsa mer om VVS: www.vvsmalmö.biz

 

28 Aug 2017